.

Poll Rostoll. Bestioles curioses

Un dia en Poll Rostoll va caure del seu estimat cap ros mentre jugava al jardí. Va intentar tornar al cabell del nen però no li va ser possible. Així, que no va tenir cap més remei que arreplegar les seves coses i començar a buscar una nova llar.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498010459

De camí, en Rostoll va decidir arreglar una caseta abandonada i muntar una perruqueria. La seva primera clienta va ser Mireia l'Abella. Però aviat el seu nou pentinat va ser la riota de tots els habitants del jardí. La Mireia va decidir tornar a la perruqueria d'en Rostoll i queixar-se, però un cop hi va arribar, el poll ja no hi era. On s'hauria ficat? Curiosament un follet s'acabava de creuar amb ella gratant-se nerviós els pèls de la barba. Què estrany...

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...