.

Mosca Tosca. Bestioles curioses

La Tosca era una mosca que vivia en una barraca molt desendreçada que segurament feia anys i panys que no netejava. Ella mai no es rentava i no parava de remenar els cubells d'escombraries dels seus veïns. I quan plegava de la feina s'asseia a menjar sobre una tova enorme i pudent. La vida de la Tosca no feia cap mena de gràcia als seus veïns i cap d’ells no li parlava.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498010473

Un dia la Tosca va decidir que ja n’hi havia prou de ser així i que era hora de canviar. I es va començar a empolainar com mai abans havia fet i els seus veïns, al veure el canvi, van decidir acceptar-la com una més. Però malauradament la gent no pot fer grans canvis i el comportament de la Tosca era el de sempre i els seus veïns no van trigar massa en ignorar-la un cop més. Potser el que passava és que la Tosca vivia en el lloc equivocat?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...