.

Pollet Benet. Bestioles curioses

L'Avelina era una mare de les de veritat, d'aquelles patidores que van constantment al darrere dels pollets. La pobra tenia tanta por de perdre'ls que els comptava tota l'estona, els tornava a comptar i escatainava sense parar que no s'allunyessin i que, sobretot, anessin amb compte amb el gat. Però el temor de l'Avelina un dia es va fer realitat quan el Pollet Benet va desaparèixer. Se'l va emportar el gat?

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498010824

Però en realitat en Benet havia decidit d'emprendre una aventura pel jardí, el què ell no sabia és que el pla per marcar el camí de tornada a casa fallaria ja que un grup de pardals el van seguir i es van menjar els grans de blat que en Benet havia anat deixant com a marca. Com s'ho farà ara en Benet per tornar amb la seva mare?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...