.

Cuca Dellum. Bestioles curioses

Quan els habitants del jardí dormien, la Cuca Dellum es llevava. Ella era una mena de fada a qui li encantaven els «pícnits». Però que és un «pícnit»? Doncs és ben bé com un pícnic, però en comptes de fer-se de dia i sobre l’herba es fa de nit i al cel.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
No disponible.

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498010466

Però a la Cuca i als seus amics els hi faltava la taula, cadires, estovalles, plats, gots... pel seu «pícnit». Com s’ho farà ella per aconseguir tot això? Amb una mica de màgia potser? Acabaran les bestioles compartint un «pícnit» a dalt d’un núvol? Descubreix quin tipus de fades són les cuques de llum.

 

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...