.

Mosquit Frederic. Bestioles curioses

Al jardí de les Bestioles Curioses hi havia un metge força estrany. L'únic remei que coneixia per curar els pacients eren les picades, un mètode no massa agradable. El fill del doctor Mosquit es deia Frederic. Tot i que ell no hi estava gens d'acord, el desig del seu pare era que fos metge.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498011722

Però els nostre amic Frederic va canviar d'opinió quan va trobar un remei alternatiu a la picada que feia servir el seu pare per guarir a la Cuca Dellum. El fill del metge va aconseguir elaborar un xarop amb una fórmula secreta que va curar a la Cuca i el va convertir a ell en un bon metge a la vegada que va fer molt feliç el seu pare.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...