.

Escarabat Bernat. Bestioles curioses

En Bernat era un escarabat artista. Cada dia plantava el seu cavallet en un raconet del jardí i pintava durant hores i hores el seu tema preferit: les flors. Quan començava a fer-se fosc i no hi havia prou llum, arreplegava els seus estris i tornava cap a casa amb la tela sota el braç. En Bernat també pintava retrats però no de qualsevol...

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
No disponible.

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498010800

La Mireia l'Abella volia que l'escarabat pintés un retrat seu. Tot i que ella li insistia, ell sempre li responia dient que només pintava retrats de reis i reines. Aquest anar i tornar va durar encara un temps, fins que va arribar un dia que en Bernat estava tip de veure-la voltant tota l'estona per allà i li va donar dia i hora per pintar-la a canvi de dos pots de mel. Però el retrat no es feia en un dia, i cada visita de l'abella requeria cada cop de dos potets de mel. Quan acabarà en Bernat aquest encàrrec? Quanta mel necessitarà l'abella? I, sobretot, quedarà la Mireia satisfeta amb el seu retrat?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...