.

Joanot Borinot rei de les abelles. Bestioles curioses

En Ramonet va ensenyar als seus amics un meravellós descobriment que acabava de trobar al jardí, una figureta misteriosa que creia que li donaria sort. Però en realitat es tractava d'una fava amb la que decideixen poder proclamar al seu nou rei. Les bestioles fan córrer la veu sobre la gran celebració que s'està preparant. Tothom tindrà la possibilitat de convertir-se en rei.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498014501

La reina de les abelles també es prepara per l'ocasió pensant que es tracta d'una festa en honor seu. Mentrestant, les altres bestioles pastaven en secret el tortell en el que introduirien la fava. Un cop ja a la festa, en Ramonet talla en porcions el tortell, però aquesta acció amagava una intenció secreta. Va ser així com en Joanot Borinot es va convertir en el nou rei i la Mireia l'Abella en la reina sota la incrèdula mirada de l'autèntica reina de les abelles. Però aquesta nova situació no va durar pas massa i ben aviat en Ramonet va restablir l'ordre anterior. Fou tot com un somni per en Borinot o, va succeir realment?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...