.

Llangardaix Banyabaix. Bestioles curioses

En Llangandaix Banyabaix viu entre les pedres d'una vella tàpia. En Banyabaix és covard per naturalesa! Al sentir mínim soroll ja surt escuat. Un dia es celebra una gran festa al jardí i en Banyabaix decideix unir-se al grup encoratjat pels seus amics, però la inesperada arribada d'una saltamartí l'espanta tant que el llangandaix, completament esparverat, desapareix a corre-cuita anant a parar equivocadament a la casa de l'Ada Ratapinyada.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498014068

Aquesta confusió li causa un ensurt encara més gran, tot i que aquesta versió de la història no és precisament la que després explica als seus amics.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...