.

Gregori Papallona. Bestioles curioses

Hi havia una vegada una papallona que es deia Gregori i vivia al jardí, en una caseta envoltada de margarides, lliris i rosers. En Gregori es delia per estar entre les flors i s’hi passava tot el dia. Quan el sol es ponia se’n tornava cap a casa. Un matí, quan va anar a veure les seves estimades amigues, es va quedar ben parat, perquè totes estaven tancades.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788495939982

En Gregori va fer tot el possible perquè les flors s’obrissin però res, aquestes continuaven dormint. El que no sabia ell és que les flors havien sortit a ballar la nit passada sota els efectes de la música d’una trompeta màgica tocada per una arna. Com s’ho farà en Gregori per tornar la situació al seu cicle natural?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...