.

Eruga Menuda. Bestioles curioses

Hi havia una vegada una petita eruga una mica rabassuda que es deia Menuda. Menuda i les seves germanes rosegaven sense descans les fulles més verdes i cruixents. I s'ho passaven d'allò més bé. Però aquesta vida de tiberis va durar un cert temps fins que cada una de les erugues va començar a buscar un lloc on poder descansar. Al cap d'un temps, totes elles s'havien convertit en unes papallones molt boniques a excepció de la nostra amiga Menuda, que continuava sent una eruga.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498011746

I així van passar els dies, els mesos i les estacions fins que va arribar l'hivern. Quan va començar a nevar, la Menuda es va protegir del fred dins de la seva casa, va aclucar els ulls i va somiar que volava...Però aquest cop el somni sí que es va fer realitat. Així que no us estranyeu si algun dia veieu una papallona papallonejant al voltant del vostre arbre de Nadal.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...