.

Noemí Saltamartí. Bestioles curioses

De tots els habitants del jardí, la Noemí era, segons es comentava, qui tenia menys enteniment. Però per sort, quan algun cop feia les coses malament, ningú no s'empipava, perquè la Noemí tenia bon cor i sempre estava disposada a ajudar els altres.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498011753

Un dia, mentre saltava entre l'herba com era el seu costum, va trobar-se en Joanot Borinot, que portava una carta a cada mà. Una era para la reina de les abelles i l'altra per a la Mireia. Aquest li va demanar a la Noemí que si us plau fes arribar les cartes a les seves respectives destinatàries, a la qual cosa la saltamartí va accedir encantada. Però la curiositat de la Noemí la portaria a cometre una errada fatal quan va intercanviar el destinatari de les cartes. Com s'ho farà la Noemí Saltamartí per solucionar aquest embolic?

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...