.

Follet Ramonet. Bestioles curioses

En Ramonet era petit com un polze i vivia en una encisadora caseta en forma de bolet al jardí de les Bestioles Curioses. Al follet li encantaven les maduixes que creixien sota la seva finestra. Tots els seus veïns estaven orgullosos de viure amb un follet i n'estaven molt d'ell. Fins que un dia, un dia ben trist, un rumor va començar a circular entre brunzits per tot el jardí: en realitat en Ramonet no era més que un nan de jardí, un vulgar nan com qualsevol altre dels que n'hi ha a munts pels voltants; i els nans, tenen molt mala fama.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788495939951

Aleshores, tots els seus veïns van començar a fer-li el buit i a menysprear-lo. Desolat, va haver d'abandonar el jardí i amagar-se al bosc. Als tres dies, i després de que un nou rumor s'estengués pel jardí, en Ramonet va retornar a la seva antiga llar on va trobar als seus amics ben penedits.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...