.

Cargol Oriol. Bestioles curioses

La família cargol vivia al vell jardí des de feia molt de temps. L'Oriol es preguntava sovint fins a on arribava el jardí i què hi havia més enllà. Els seus pares sempre contestaven aquesta pregunta dient que enlloc s'estava millor que a casa. Però a l'Oriol cada cop li picava més la curiositat i un bon dia va decidir que se n'ananava a veure món.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498010497

Però l'Oriol anava tan a poc a poc i la seva caseta pesava tant que després de dos interminables mesos viatjant encara no havia arribat al final del jardí. Però una caiguda inesperada al riu el va dur ràpidament a una platja plena de corns, cloïsses i pegellides on va aprendre els seus costums i hi va conviure durant un bon temps fins que l'Oriol se'n va voler tornar. Ara ja sabia què s'amagava al final del jardí i ja no necessitava més aventures.

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...