.

Aranya Maranya. Bestioles curioses

La Manya era una aranya negra i peluda que viva a les golfes d'una casa de nines en una cantonada fosca i plena de pols on mai no hi pujava ningú. L'Aranya Manya només coneixia les golfes i les coses que per allà s'hi trobaven. Però vet aquí que un dia va rebre la visita d'un ratolí que li va prometre mostrar-li un jardí ple de papallones cruixents i tendres a canvi d'una mica de fil.

4,76 €
Impuestos incluidos
Edición :
Quantity:

Antoon Krings

32 pàg.

19,5 x 19,5 cm

Cartoné

9788498010794

La Manya va arribar feliç al jardí de les flors on hi va teixir una teranyina ben atapeïda. Però aquest no seria el destí final de la nostra aventurera amiga. Farta de cops de vent i d'escombres s'adonarà que la seva llar es troba a les seves golfes plenes de pols. Si vols, pots anar a visitar-la allà, però vés amb molt de compte amb els corrents d'aire i les escombres!

 

Les Bestioles Curioses viuen en un jardí màgic creat per Antoon Krings. Cada bestiola ens farà viure una aventura d'allò més engrescadora en el seu afany per descobrir el món, aprendre a conviure i ser solidària amb les altres, alhora que ens fa riure amb les seves peripècies. Les històries són curtes, ideals per a nens i nenes que comencen a llegir, i les il·lustracions, plenes de color, són suggeridores i atractives per als més menuts.

 

Autor

 

Antoon Krings, il·lustrador, pintor i escriptor, crea una obra original i de gran riquesa gràcies a la innegable personalitat de les il·lustracions i a l’estructura dels relats. Nascut a França el 1962, va cursar arts gràfiques a l’ESAG i va dissenyar les il·lustracions tèxtils per a l’Ungaro. Més tard es va consagrar a l’escriptura i la il·lustració infantil, i el 1994 va obtenir la menció especial del Premi Gràfic de la Fira de Bolonya.

También podría interesarle...